Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesmarkörer

Omkommen
så avslutas all mänsklig meningsuppbyggnad
Stumma siffror följt av ett konstaterande
för att vi verkligen ska förstå
Overkligt, men ändå så exakt
tränger sig budskapet in
Når oss
likt reklambladet på hallgolvet
med nedsatt elektronik
Och för en helt kort stund förstår vi faktiskt
ser över och minns
hur dyrt allt verkligen var
Tid
Omkommen
Vi minns




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-10 18:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...lika verkligt som annat man ser på TV, men mycket närmare...och det som är närmare minns man längre...
2017-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Bravo!
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP