Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Psykisk ohälsa in the making. Det är svårt att beskriva. Men det går att försöka.


Gissa vem?

Vem är jag, som trivs i yrsel?
Vem är jag, som ökar din invärtes ljudvolym?
Vem är jag, som gör att du saknar styrsel?
Inadekvat rädsla är min pseudonym

När jag kommer, hålls en känslomässig fest
Men egentligen är min närvaro, en renodlad pest

Allt på en gång, kaotiskt ska det va
"Du måste träna på andningen", som doktorn sa
Här måstes ingenting! Din pajas. Ska du va sån kan du dra.

När det är över, finns spåren kvar
Avdomning, kramp, svett och tårar
Vad är meningen med detta? Snälla ge mig ett svar
Alla vi som känner igen oss, de kallar oss för dårar

Nå, vet du nu vem jag är?
Eller är det så att mitt mysterium dig tär?
Om du överlevt mig, har du nog blivit lite befäst
Ty det finns inget värre, jag är ju självfallet din alldeles egna panikångest




Bunden vers (Rim) av The stuttering poet
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-10 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet