Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur det

Det var inte ordens plats
Tur det, så mycket förstörelse de hade skapat
De anades ändå därborta, bortanför
Kanske tur det

Det var inte minnenas plats
Tur det, så översköljd jag hade blivit
De fanns dock väl dolda
Kanske tur det

Det var absolut inte tänkandets plats
Tur det, så snärjd jag hade blivit
Visste att det fanns i alla fall
Kanske tur det

Det var heller inte ett slags mitt emellan
Men något helt för sig själv
Något annat

Det var mycket det inte var
Kanske tur det




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-10 20:25



Bookmark and Share


  The stuttering poet
Nog verkligen tur det!
2017-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP