Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så om jag skulle fortsätta

 

Så, ja. Vad hade väl det då haft för mening?

Jo, du förstår att meningen fortsätter och fortsätter ibland utan punkter och meningen med allt är väl den största paradoxen av de alla när man kan skriva att meningens mening är sig självt

 

Utan punkt




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-10 20:38



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
någon sanning finns i det..
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson