Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flimmer

Ljusglimtar
bildas av solens strålar
som ibland träder fram genom höga trädkronor
Får det att blixtra mot
stängda ögonlock

På samma sätt föreställer jag mig att
bilder av henne blixtrar i dina ögon
Jag ser framför mig ett bildspel
av hur hon rör sig framför dig
vänder sig om och ler
Hon har långt mörkt hår som vinden fastnar i
Ni är på en äng




Fri vers av artaug
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug