Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motståndskraft

Det handlar om att spänna käken,
när skälsorden brottas med tungan

Det handlar om att stå emot alla kalla blickar
och sänka blicken lite för att hålla sig varm

Det handlar om sitta i solen då och då,
och samla kraft för när mörkret gryr

Det handlar om att att ha osynliga boxningshandskar
Skadan blir större om motståndaren didn't see it coming

Det handlar om att teckna örnar och träd dit ögat når,
framtiden kommer till oss alla när vi accepterar nuet

Det handlar om att låta sig själv må dåligt och förstå varför
De nätter du ligger och grubblar, då är du redan på god väg

Det handlar om att dra fram massor med jävlar anamma,
fastän att du känner att det som är fel blivit vedertaget

Det handlar helt enkelt om att inte bli det du vill fly från




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2017-04-10 20:51



Bookmark and Share


    Shush
fantastiskt.
2017-09-14

  valpen
Fängslande och hög igenkänningsfaktor.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP