Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utsatte svensken är inte rädd för ryssen

 

Jag förstår inte
då fäller jag en tår
Men blir den argsinte
när jag förstår

Mänskligheten är som den är
demokratin är inte bättre än en diktatur
Bara samma men likadana discipliner
Trehundrafemtio egoistiska asgamar i stället för ett rovdjur

Är då trehundrafemtio bättre än en
är frågan jag ställer mig
Ledarna brukar ju inte tillhöra befrielsearmén
kanske är det lättare att hitta en som bryr sig om mig




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-10 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Demokratin är värdelös för människor som slängs ut ur samhällsgemenskapen!
2017-04-11

    ej medlem längre
APPLÅDER
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP