Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kan man väl säga om våren?

Vad kan man väl säga om våren
Än att allting åter blir nytt
Det läker väl ej alla såren
Men väl har de såren sytt

Vad kan man väl säga om våren
En solstråle tänder mitt hopp
Man gläds väl likväl såsom dåren
Det spirar av glädje i min kropp

Vad kan man väl säga om våren
En tid mellan hägg och syren
Jag kanske har blivit till åren
Men brisen är mild och len

Vad kan man väl säga om våren
När som Boye skaldat om utslagna knoppar
Jag läser med andakt och känner tåren
När jag läser om kämpande vattendroppar




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-11 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP