Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett förslag...

En dos av kärlek
varje dag
gör ju att <3-at
kan ta nya tag
och vem vet
få till ännu bättre drag...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2017-04-11 09:32



Bookmark and Share


  ULJO
En dos kärlek varje da
det skulle alla ha


2017-04-11

  lodjuret/seglare VIP
På torra land konstaterar du? Även Kent är hopplöst förälskad, i ord som Tova eller Greta.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt