Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan körkort bli gjort!

Passagerare i livet
det vill man ju inte alltid vara
för man vill ju också visa
att man kan köra på
vara sin egen chaufför
ja, inte alltid en så´n leasa...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-11 10:07



Bookmark and Share


  limerick
Just så! Att själv ta rodret, sätta sig vid spakarna är viktigt ibland.
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att kunna bestämma själv!
2017-04-11

  ULJO
Det går ju inte att åka taxi hela livet. Det blir ju så kostsamt. Men snart kommer ju bilarna som är förarlösa. Det kan ju vara något om man saknar körkort.
2017-04-11

  Salvation Pepper
Rätt, man måste alltid på något sätt vara sitt livs förare!

2017-04-11

  lodjuret/seglare VIP
Jag kände en gång e brud, trots hon var klädd i skrud, ej lappen hava hon men svid, där var den väl lätt på glid, var en i ladugård i Rud.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt