Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och I-landsproblemen hopar sig. Hur fan kunde folk leva utan fjärrkontroll förr tiden? Enkelt - det fanns bara en TV-kanal.


Jag har så jävla mycket att stå i

 

Jag har så jävla mycket att stå i;

fotografera muffins till Instagram

och uppdatera min Facebookstatus

om att min avföring var fast i dag.

 

Jag har så jävla mycket att stå i.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-11 11:15



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Ja, du har en poäng... känner mig träffad.
2017-04-11

    Jag är fan större än Sartre VIP
Folk var lika nyfikna och stressade förr. Skillnaden var bara att de fick skynda runt kvarteret och smygtitta in i andras fönster. Sen drabbadades de av andnöd och hjärtkramp. Inte för att de var trötta, utan för att de tyckte alla andra hade mycket mer än dem.
2017-04-11

  Maria Marängsviss VIP
hinner egentligen inte kommentera nu ... jag har så jävla mycket att stå i ;)
2017-04-11

    Sefarge VIP
Det mesta kan gå i stå.
I dessa moderna datoriserade
Tider. Kanske bäst skaffa sig
En Tidsplanerarproofs som personlig
"Hinna med Trainer"
En satirisk punschpralin
Av högsta "Judas" klass
;)

2017-04-11

    ej medlem längre
Inte lätt att hinna med att göra sig synlig och bekräfta sin egen existens idag. Ett ensamt jätteföretag.
2017-04-11

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra text i jäktets tidevarv.
Glad Påsk! TBG.
2017-04-11

  Öknens Ros VIP
haha "det är nya tider!" som de sa i Hedebyborna.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP