Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckospel i turbofart!

I mig bor en kvinna som
av dragspelaren Leif Pepparn
Petterssons spelande aldrig kan få nog.
Hans egen låt "Min första komposition"
gillar hon bäst. Den spelade jag för
henne nonstop igår... Och idag la
sig friden först när jag spelade
upp den igen...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-11 13:21



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
"Och idag la
sig friden först när jag spelade
upp den igen..."

Insiktsfullt!
2017-04-12

  lodjuret/seglare VIP
Har en skiva med blandade låtar och en av dem är som i filmen komedin 'Mars attacks'. Där inte ens marsianerna... Men dragspel från olika länder kan också det vara njutbart. Frågan är väl mest om en skall äta först eller inte...
2017-04-12

  ULJO
Dragspel låter ganska käckt
men Sten Broman blev knäckt
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt