Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad, längtan o ensamhet - gör så ont !


Vårminnen

När solen lyser
Gråter mina tårar
Efter din värme

När bladen grönskar
Skriker min sorg
Efter din ömhet

När klippor blir solvarma
Kyls min ensamhet
Efter din närhet

Våren väcker minnen
Som jag ville glömma
Varför finns du inte hos mej mer




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 413 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-11 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX