Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

 

Önskar så djupt

Att vi kunde vara här och nu

Tillsammans med varandra

Sa den ena till den andra

Och fastän de satt och hörde ihop

Så började avståndet göra ont




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-11 17:21



Bookmark and Share


    Jossefina
<3 <3 <3
2017-04-24

  alicja lappalainen VIP
lyriskt och vackert om saknaden.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson