Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vårdikt skriven 1980


Vår-Nu som då

När våren öppnar sig

Hela famnen full av grönska

Blommor i glömska

Vaknar ur sin vintersömn

knoppar vinterdroppar och fågeldun

spritter runt i hjärtats alla rum

Stå still, lyssna på fågelns drill och njut av våren.




Fri vers av Sommarina
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-11 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så underbart vackert :)
2017-04-16

  Anya VIP
JAA! Detta skriver jag under på. Och just nu skiner solen ute. så härligt. Tack för spirande text.
2017-04-12

    ej medlem längre
Vårens värme bor i din fina dikt.
2017-04-12

  Marita Ohlquist VIP
Härlig lovsång till våren!
Blir jublande glad varje gång en ny vår blir mig given.
2017-04-11

  ULJO
Stå still, lyssna på fågelns drill och njut av våren. Härligt
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina