Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig

Inlåst i ett rum
En röst men inte från någons mun

Som vattendroppar när allt annat är stilla
I denna ensliga villa

Det gör ont med djävulens list
Men det värsta av allt är att himmelen är tyst




Fri vers av JonathanS
Läst 212 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-04-11 21:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
exakt
2017-04-24

    glitterflicka
*åhhh
2017-04-14

    glitterflicka
åhl
2017-04-14

  Den lilla tänkande
Hur mycket himmel ser/hör man inlåst i ett rum? ;)
2017-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner igen situationen.
Förutom att jag lyckligtvis inte är inlåst.
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS