Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompost


Det var så tomt när möblerna dog
i rummet

Ljuset ville inte längre in

När något åter rörde på sig
trodde jag för ett ögonblick

Men avstod sedan, och bara snurrade
runt i ett kretslopp

Jag var en kompost

Död men levande




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-11 22:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Nu står jag här vid komposten...
Oj, nu kom posten!"

Klassiker från tv:s "Dimman lättar".

Död men levande - dock icke obrukbar.
2017-04-16

    ej medlem längre
fina rader/bilder... jag håller med helt vad han/hon under skrev här.. tack.
2017-04-12

  Judas Ekholm VIP
Den här raden fastnar jag skarpt för:

"Det var så tomt när möblerna dog
i rummet"

Kudos!
2017-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande