Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärntrimning i guldklass!

Vers med poetisk finess Kim
har väl ej med lite tjo och tjim?
-Men absolut visst
glädje där ingen brist...
Den minns man lätt! Den skrivs ju på: RIM!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-12 09:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härligt
2017-04-12

  ULJO
Bra
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt