Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att det är samma sak varje år, men likväl har man glömt bort hur det är.


Överraskad av våren

 

 

 


Det är vår
kuken står.
Lika överraskad
varje år.
Samma upplevelse.
Kroppen spritter.
Spelar spratt.




Fri vers av ingenmening
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-12 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Antagligen vårkänslor
2017-05-02

    ej medlem längre
Det glädjer mig att höra att kuken står.
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

ingenmening
ingenmening