Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är kärlek?


Du är solen

smeker mig inuti
vidrör mina sinnen
tinar upp min frusna själ
får mitt sargade inre att vakna
solen som kysser bort mina tårar

att se
det som är


innan det inte är

© Maria Marängsviss, 12 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-15 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma kärleksfulla ord i en underbar dikt.
2017-04-19

    © Birgitta Wäppling VIP
En fin dikt, där jag särskilt fastnar för slutraderna.

att se
det som är

innan det inte är

Snyggt.

När jag läste början av dikten kom jag att tänka på en annan dikt jag skrev en gång, för nästan tio år sedan:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=557143

där begreppet att smeka någon inuti också finns med. Lite kul. :)

2017-04-15

    ej medlem längre
Vilken ljuvlig poesi. Jag är väldigt förtjust i det första stycket.
2017-04-15

  Judas Ekholm VIP
Snyggt formulerat.

Sista raden är strålande!
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP