Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det började som ett meddelande.


Hur man mår?

 

Man blickar framåt

Och ser att det skulle kunna bli fint

Men så ser man tillbaka och ser all skit

Som har hänt och som påverkar en än idag liksom

Splittrad kanske

Möjligtvis lite osäker

Ligger döden nära?

Eller kommer det livs levande livet att sluka sig självt helt plötsligt?

 

Det hoppas

Hoppas att man kan förmå sig själv att hoppas

 

Och att det sedan går vägen såklart




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-12 17:36



Bookmark and Share


  Ric
Ja har man blivit överkörd ett antal gånger kan det vara nog så svårt att våga hoppas och blicka framåt, men alternativet är ju inte heller vidare kul.
2017-04-14

  alicja lappalainen VIP
"jag vill tacka livet
som gett mig så mycket
det gav mig två ögon
och när jag dem öppnar
kan jag klart urskilja det svarta från det vita.."

2017-04-12

  C_Cyrus

Följ hoppet fullt ut min vän

"Hope is like the sun, which, as we journey toward it, casts the shadow of our burden behind us."

- Samuel Smiles

2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson