Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kommer inspirationen från oväntade håll.


Skafferiet

Det är en speciell känsla jag får när jag finner det jag söker i skafferiet
Där kan jag hitta typ allt
Från saker att stilla min hunger med, till förklaringen på varför likgiltighet just beskrivs som kallt
Mitt skafferi är en universal portal till inspiration
I mitt skafferi råder ingen inflation
Ibland går jag dit bara för att titta
Utan att veta riktigt vad jag vill hitta
Inget har förändrats sen sist, men jag ser alltid något nytt
Som om mitt sätt att se på saker är förbytt
Idag, bland pasta och pulvermos, fann jag en punkt
I utkanten av varje mening finns det en
Men du kan andas ut, du kan ta det lungt
För att en punkt, behöver inte innebära att något är slut
Jag ser det mer som en påminnelse om det som sas förut
En punkt kan vara pricken över i:et
Som den känslan jag får, när jag finner det jag söker i skafferiet




Fri vers (Spoken word/Slam) av Robin Z
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-12 18:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=s8KnVijEKZk

2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Robin Z
Robin Z