Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus sa något liknande..


Jesu sista budskap

"Jag är grenen, ni är kvistarna" så sade sonen
Bär frukt och ni är välkomnade, bara nämn mitt namn vid porttelefonen

Jag förser er med livets vatten
I ljus, i mörker, om dagen och om natten
Jag kommer alltid att vara nära
Och när det behövs, kommer jag att er börda bära

Allt jag begär är en evigt bestående tro
Följ mig, och ni ska hos mig i himmelen få bo
Tillsammans i detta liv och i nästa
Stå fast, även när ni utav djävulen frestas

En sista sak vill jag att ni tar med er
Det viktiga är inte kvaniteten av vad ni ger
Att ge lite är inte alltid så "bara"
Det som räknas är vad ni ger i förhållande till vad ni har råd att avvara




Bunden vers (Rim) av The stuttering poet
Läst 298 gånger
Publicerad 2017-04-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The stuttering poet
The stuttering poet