Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hack i tiden

 

Det blev

ett hack i tiden

 

Ett eldklot

som inte var en bomb

kom från en kapad lastbil

som for som en bomb

rakt in i husväggen på Åhléns 

explosionen lät som en bomb

men blev inte den bomb

som den kunde ha blivit

 

men som efter en bomb

sårades hjärtat av Stockholm

och en gata ristades med blod...

 

Det blev

ett hack i tiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-12 20:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat om ondskan som vi måste bekämpa
2017-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Tillsammans får vi fortsätta kampen mot ondskan...
2017-04-22

  Lars Hedlin
Vi får bemöta detta med kärlek så att inte ondskan segrar..kram fina Poet vän <3
2017-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett tidsdokument, väl skriftat och berörande. Hoppas såren kan läka någotsånär. Men minnet kommer man alltid att bära med sig.
2017-04-13

    ej medlem längre
Dagen kom då vi alla nåddes av chock, sorg och vanmakt.
2017-04-13

  Alysse VIP
En fruktansvärd och ofattbar händelse
Så mycket lidande för så många
Men åh, så mycket kärlek människor
visat till varandra efteråt

Ondskan får aldrig vinna!!!

Bra skrivet om det hemska
2017-04-13

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det blev ett hack i min tidskalender
också, innan jag fick klart för mig att mina släktingar i Stockholm var oskadda...! Tyvärr... var det många som fick djupa ärr att brottas med för alltid, när de fick veta att deras anhöriga var döda eller skadade av en sanslös vettvilling, som ville hämnas på totalt oskyldiga o värnlösa civila, som aldrig någonsin krökt ett hår på förövarens huvud! Har ondskan ett ansikte, så är det denna man!

Fint skrivet om denna tragiska händelse!
2017-04-12

  Nils-Robert
Hoppas du kan hjälpa din dotter att komma över detta.
Kram och önskan om en glad påsk
2017-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP