Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdens hemlighet

Visste du
att inga ljud som skapas
någonsin försvinner?

Att ljudvågor byggs upp av energi som
förvandlas, försvagas, förflyttas
men aldrig dör.

Att alla bortglömda hemligheter
samlas i rymden
och diskuterar dammiga drömmar.

Visst du
att någonstans där ute
finns ett trasigt fragment
som viskar att du älskar mig?




Fri vers (Fri form) av Ann. O. T. Herriddle
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-12 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann. O. T. Herriddle
Ann. O. T. Herriddle