Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät mig

Jag gråter åt mina framgångar
Skrattar åt min misär
Låter demoner äta upp mig
konsumera varje artär




Fri vers av batteri
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-12 22:42



Bookmark and Share


  danne //
den är tuff å stram kanske lite hårt dömande ( vilket som) spelar ändå ingen roll ( vi klankar ner på oss själva hela tiden)
2019-07-23

    ej medlem längre
OJOJOJ...
Detta var riktigt groteskt och starkt. Hoppas Du lyckas resa dig igen!
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

batteri
batteri