Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig vid stationen

Möt mig vid stationen klockan elva ikväll
är ingen fråga om prestation eller krav
Det är ett bevis på din tillit
som jag tacksamt tar emot




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-12 23:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Längtan, ja!
2017-04-14

  Stefan Albrektsson
En blixtbild - och jag kan inte låta bli att notera publiceringstiden... och då spinner tankarna iväg, kom ingen?
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP