Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som förklaring från ovan...

-I Vadstena käraste du
där får nunnorna inga barn ju...
Vad beror det på?
-Det är ju bara så
där används munkskydd vid kuttrasju...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-12 23:20



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Har aldrig förstått varför de inte får ha lite kuttrasju.
Munkskydd kanske fler borde använda, ha,ha
2017-04-18

    ADI Nehlin
ha,ha
2017-04-14

  ULJO
Tråkigt för dem att de inte kan få ha lite skoj. Men å andra sidan är ju inte munskyddet någon fullständig garanti.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt