Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förspel

Hon säger till honom med en lättjefull röst
Åh, nej, men sluta nu då
Du får inte kyssa mig
`Smack´
Ahh, men ge dig nu då
Du får inte smeka på mina fasta bröst
Suga och bita lite lätt på mina fina vårtgårdar
Ahh, så skönt
Jag menar
Sluta
För vad gör din hand mellan mina ben nu egentligen
Åhhh, vad det pirrar
Så Åh, vad du är stygg
Snygg men stygg
Sedan så kan hon inte hålla sig längre utan börjar slita
av honom hans kläder medan han själv känner
hur svettdropparna börjar rinna ner vid hans tinningar
som om han hade fått must
För lust hade han allt
Han tänkte
Vilken underbar kvinna jag är tillsammans med
Både smart vacker och tuff
Jag tror jag älskar henne…

Förspel!

Ken Cassel
12/4-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-12 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel