Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsikt

det är inte för att världen är god
jag letar de goda avsikterna

det är inte för att ingen vill mig något ont
jag övar mig i sårbarhet

det är inte för att inget finns att frukta
jag tränar mig i tillit

nej, det är för att världen inte är god
jag ifrågasätter hatets argument

det är för att jag är en av de priviligerade
jag försvarar de främmandegjorda

det är för att världen är full av fruktan
jag skyddar hoppets tynande veke

eller kanske skulle jag snarare säga
det är så jag vill se mig själv
det är så jag vill förklara
vad det är jag försöker leva upp till

 




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-13 02:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastisk text...så här önskar man att alla tänkte...
2017-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)