Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vita duvan

 

Den vita duvan söker ett sätt att komma in
hos alla i vår närhet och under allas skinn
den vill att vi ska lyssna till fredens mjuka ord
istället för till våldets som nu hörs på vår jord

Låt kärlek hela världen
låt värme komma in
ge plats i era hjärtan
låt omtanken bli din
Låt kärlek hela världen
du släpp den bara in
så kommer den att stanna
och freden den blir din


Vi måste lyssna mera på vad hjärtat säger
istället för att lyssna till orden som vi hör
någon gång att sluta vara våldets lakejer
de falska som er ofta och så lätt förför

Låt kärlek hela världen
låt värme komma in
ge plats i era hjärtan
låt omtanken bli din
Låt kärlek hela världen
du släpp den bara in
så kommer den att stanna
och freden den blir din

Copyright (christin lederman)

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Christin Lederman VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2017-04-13 11:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Människans hjärta är ondskefullt. Därav krigen m m.
2017-04-13

  ULJO
Den vita duvan symbolen för fred och rättvisa. Strålande
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP