Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste ha respekt för varandras olika svårigheter


Respekt mellan vänner

Om man är två personer

som råkat i svårigheter

och som försöker stödja varandra

så måste man visa respekt

för varandras svårigheter

och inte framhålla

att den enes svårigheter

är vida större så att den andre

inte ska komma och klaga

över sina futiliteter

Graderna i helvetet

kan variera

mellan olika personer




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-13 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara löjligt när man försöker överträffa varandra när det gäller lidande.
Jag hade en gång en arbetskamrat som så fort jag framhöll en svårighet jag eller min familj drabbats av skulle försöka övertrumfa mig.
Mycket bisarrt beteende.
2017-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP