Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inslagen

Fint paketerad,
inslagen i sin egen hud
fortsätter hon gå genom elden
med lögnerna på rätt sida av lagen
och de ursinnigt, tyst pumpande blodet
på behörigt avstånd från allmänhetens blick




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-13 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta