Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järnhalsband.

Järnhalsband

Taggarmband

Ringar som fräter

Nyklippt hår

Gömda sår

Allt för att nå dig åter.




Fri vers (Fri form) av OdessaK
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-27 15:41



Bookmark and Share


  petter rost
Ett taggigt, frätande koncentrat av viljan till en närhet. Avslutningsraden
"Allt för att nå dig åter" är magnifik med dess möjlighet till två läsningar – att 'åter nå' och att 'åternå'! Det är vasst och runt på samma gång.
2017-04-27

  Gin83
Snyggt
Känslosam och med kraft i orden
Gillade
2017-04-27
  > Nästa text
< Föregående

OdessaK
OdessaK