Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 61


Min Änglakör


Prydnad

Länge sedan nu
jag sa
du sjunger bra.
Tonerna de rena
ska förena
dig,
min änglakör,
med den du sjunger för.
För mig!
Tack för ljuset,
tack för lyckoruset!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-23 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP