Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molten

Jag missade dina decennier

Berätta hur du var då
Vad drömde du om

Hade det inte varit bättre om jag fått följa med på resan
Glädjen i att du var så mycket

Och alla pratar om kapitel
Innan de sett sfärerna




Fri vers av DavidM VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-13 17:56



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
BRA och magnifik avslutning !!!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP