Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort

Mörker

Ljus

Kontrast

Försöker vara objektiv
Inom mig
Negativ

Hittar fokus
Min självbild
Skarp

Exponera mig
Och jag visar
Världens alla färger
För dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Robin Z
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin Z
Robin Z