Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intensivt smärtsamt

Nu vet jag hur det känns
att älska men att inte bli älskad tillbaka
Faktumet av din existens bränns
snälla, snälla, ta mig tillbaka

Du är den enda jag inte har tråkigt med
vi har vackra kvällar helt utan substanser
Jag kramar dig för länge vid varenda avsked
vet aldrig om det är sista chansen

Du har det vackraste leendet jag någonsin sett
ger mig lika delar lycka och smärta
Allting med dig känns så meningslöst rätt
tänk att få äga ditt hjärta




Bunden vers av Lättpåverkad
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-14 08:25



Bookmark and Share


  McLashlan
kännbar nerv med tydligt bildflöde i denna. Titeln blir jag dessvärre inte klok på.. kanske ett anagrammatiskt omsvep?! snyggt!

2017-04-14

    ej medlem längre
"Allting ned dig känns så meningslöst rätt".

Ah! - så bra!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad