Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min dag idag






I dag har jag "fri lek"

inga måste

bara göra det jag vill

strosar runt och gnolar

-Du gamla, du fria




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2017-04-14 10:53



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En fin text!
2017-04-22

    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2017-04-20

  StinaJ VIP
En lekfull känsla infinner sig när jag läser din text.
2017-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...sådana dagar borde man ha fler av...
2017-04-17

  Magdalena Eriksson VIP
Gött gamla fria tjoho!
2017-04-16

  Eva Helene VIP
Härligt inspirerande!
2017-04-16

  Lars Hedlin
Så gott :)
2017-04-16

  Salvation Pepper
Det fins många "Härligt!" på denna sida idag! Och alla är du härligt förtjänad!
2017-04-15

    Peter Söderqvist
Härliga rader. Du gamla du fria spetsar till din text.
2017-04-15

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt. Din dag var det en födelsedag?
2017-04-15

  Klara Ord VIP
Sådana dagar behöver vi alla unna oss - det är en viktig påminnelse!
2017-04-15

  Sommarina VIP
Känns som lycka och nästan som en födelsedag
2017-04-14

  lila fjäderblomman VIP
Härligt!
2017-04-14

    ADI Nehlin
Så härligt, sådana dagar behövs.
2017-04-14

  överlevaren VIP
Lekfullt sinne!
2017-04-14

  aol
Härligt dansar jag med i din lek.
2017-04-14

  M.Eta
Kul! Ja, varför ska fri lek bara vara något för förskolebarn?
2017-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och lekfullhet i skön förening.
2017-04-14

  Blomma-Stjärna VIP
jag ler när jag läser och hoppas du får en bra lekdag!
2017-04-14

  Anya VIP
Åhh så härligt. Jag tror jag sjunger med. :o)
2017-04-14

  Nils-Robert
Vilken mysstund. Får säga grattis också.
2017-04-14

  Rise Little One
Härlig känsla! Varma kramar och önskar dig Glad Påsk <3

2017-04-14

    ej medlem längre
Låter härligt. Jag älskar din poetiska humor. <3
2017-04-14

  Valter Örn VIP
Ja varför skulle då inte också du få unna dig lite fri lek en gång. Hela samhället håller ju på att gå mot "hopp och lek !"
2017-04-14

  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
Kramar
2017-04-14

  Marianne Räf
Låter bra, så måste det va´ ibland..
Man kan behöva "fri lek"...! :)
2017-04-14

    ej medlem längre
Underbart att behålla barnets lekfullhet vid liv - alltid!
2017-04-14

  Niliboy
Ja, jag försöker jag också, men så har vi lidandet som Jesus fick erfara då han tog våra synder på sig på ett kors för att åter vända till Gud fader!
2017-04-14

    ej medlem längre
Härligt! Hoppas du får en riktigt skön dag!
2017-04-14

  ULJO
Härligt och vårdens fåglar sjunger med i din melodi.
2017-04-14

  Öknens Ros VIP
sjung av hjärtat, sjung! :)
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP