Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenhårt




De bär mig
Kullerstenarna
De låter mig inte sjunka igenom
Försvinna spårlöst

De får mig att färdas
Kullerstenarna
De rör sig i vågor
Böljar stenhårt









Bunden vers av Sara Raimosson
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Raimosson
Sara Raimosson