Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvandraren - en vårdikt

tårarna rinner
hon skyller på allergi

hon tål inte ljuset

som en vampyr
lever hon på natten
förtvinar sakta i garderoben

tuggar sönder allt det goda som kommer i hennes väg

© Maria Marängsviss, 14 april 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-14 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgen äter dig
På det viset plågar du dig själv och
förlorar din möjlighet att leva
på det viset vinner förövaren/na
Emerich Roth kunde förlåta fast nästan hela hans familj utplånades av nazisterna. Han hämnades inte fastän han hade möjligheten.



2017-04-23

    ej medlem längre
Hoppas hen hittar helande...
2017-04-15

    ej medlem längre
ryslig, men ändå inte..
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP