Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEN GLAD

sjuk men glad

spatserrar jag

ner mot stan

en långfredag

trotsar tiden

som är vrång

med en hallelujasång

lördag vet jag

inget om

beder: "Du,

vår Herre, kom!"

som på arameiska

lyder så:

"MARANA, TA!"

sista tiden

kommen är

påsk är bara

en chimär

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2017-04-14 14:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är bara en chimär, så sant! En bättre vår snart blommar, som det står i psalmen...
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP