Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VAD MERA?

nu förfaller min hydda

vad mera?

kroppar måste ju degenerera

när jag här har fullbordat mitt lopp

blir jag iklädd en härlighetskropp

detär verkligen värt att notera

denna hydda förfaller

vad mera?

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-04-14 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP