Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långfredag

Idag är dagen för oändlig smärta
Idag när solen lyser starkt
Idag är dagen jag känner vintern lätta
Idag är inte livet hårt och kargt

Men dagen ändå mig påminner
Om smärta, skam och hån och slag
Att detta var ju just denna dag
När kärlek över ondska vinner

Jag känner det är så
En visshet att jag älskad är
Om än mig livet så förtär
Du tog min smärta då




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-14 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP