Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYRIEN IGEN

 

Det finns inga bevis för att det verkligen var Syriens regering som utförde gasattacken.
Jag tror att Ryssland kommer väldigt nära sanningen när man hävdar att USA iscensatt det hela för att få en anledning att än en gång lägga sig i ett annat lands inre angelägenheter, som man gjorde i Korea, i Vietnam, i Guatemala, i Chile, i Irak, i Libyen och på Balkan.

Syriens regim är landets lagliga regering som slåss mot terrorister som sponsras av USA, Saudiarabien och Qatar.
Men eftersom de flesta vill vara politiskt korrekta måste de givetvis instämma i den allmänt vedertagna uppfattning som USA m fl vill förmedla, nämligen att al-Assad är skurken i dramat.

Detta passar USA/NATO som hand i handske. Det var samma strategi man använde då man falskeligen anklagade Saddam Hussein för att ha kärnvapen och när man mördade Libyens ledare Mu'ammar al-Qathafi.

Nu vill man skapa ett nytt Irak/Libyen i Syrien.

Libyen och Syrien var två välmående, socialt högt utvecklade länder som USA var med och saboterade. Se hur det ser ut där nu.
Har man inte lärt sig något av historien?
Dagens Irak och Libyen är länder i kaos!

Gå inte på lögnerna från Washington.

 

LARZ GUSTAFSSON

https://www.youtube.com/watch?v=0ncBOJOEEVg

 

 




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-04-14 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Men hur startade konflikten?
USA, Saudiarabien och Qatar understödde terroristgrupper som slåss mot Syriens lagliga regering.
2017-04-16

  objekt3
sörjer de människor som väntade ut påsken i bussar på väg ut från kriget som sprängdes i självmordsbombning de beskrev som extra nedrigt då de smög sig in med förnödenhetstransporten till de väntande bussarna -
syrien
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP