Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TIDENS BLOD

SÄTTER RENT FRAM STEGET MED JÄRNET.

BINDER CIRKELN RUNT OM SOLENS MITT.

FÄSTER MIDGÅRDS FYRA RIKTNINGAR.



STORMEN SLITER I NIO VÄRLDAR.



TIDENS STEG: YGGDRASILS VERKLIGHET.

TIDENS BLOD: LAGEN, RÄTT OCH SEGER.



ÄRAN ÄR KÖTTET I VISHETEN:

MARKEN EDFÄST TILL ODENS VÄRLDAR;

ASGÅRDS VALDA ÄR LIVETS VAL.




Fri vers (Modernistisk dikt) av 1 SIGFRIDSSON VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-14 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1 SIGFRIDSSON
1 SIGFRIDSSON VIP