Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då världen öppnade sig

Jag ser det nu
Länge har jag tittat
Någonting jag letat efter länge
Men aldrig hittat

Jag ser det nu
Trodde dörren var sluten
Vägen var som gjuten

Jag ser det nu, jag vet inte vad det är
Men plötsligt finns det här

Någonting som fanns inom mig
Då världen världen öppnade sig




Fri vers av JonathanS
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-14 21:53



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Världen vidgar sig och allt det oanade
skymtar för längre eller kortare stund.
En tanke dök upp. Går det bra om du skulle utelämna ordet "så"?
"Jag ser det nu
länge har jag tittat" och på andra stället
"Men plötsligt ----- finns det där.
Just a thought, though...

Bengt Gustav

2017-05-01

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är en stark avslutning på en bra text!
2017-04-15
  > Nästa text
< Föregående

JonathanS