Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkskruvar


Höguppläsning och citroner,

147 metoder för att tämja amygdalan,

står på händer genom internationalen,

källaren har aldrig varit trängre.



En bitter eftersmak från smörande,

landar mitt i knäet,

avslagen handlingsplan bara,

skepp o'hoj goodbye my lover och c'est la vie.




Fri vers (Fri form) av Avtuggad
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-14 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avtuggad