Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bris

Böjer sig över nedåt- kan inte tänka på något annat

att bli till någon annan.

hon är tondöv- blåst.

 

tagit kliv du aldrig trodde att du hade vågat? Hans fråga mitt i 89, 90 tack,

Allvaret. Hans blick vill veta tänker inte vika sig,glömma

 

tror svaret speglar sanning inte speglingar om jaget. Tystnaden.

Jag har tagit ett steg- aldrig hem igen.

 

stackare.

 

 Hans skratt färgar naiva vita stråk av himlen,  strecken efter flygplan.

 

Du ska följa med mig nu.Mitt svar knappast hörbart,

 

ber gud ta det lugnt. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-14 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP