Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem baddar dina sår

 

Hur kan jag sitta här?

Hur kan jag?

Med mina rena kläders mjukhet

sjunka ner i soffans behagliga

stadiga omgivning 

Hur kan jag? 

Hur kan jag sitta här? 

Medan du möter världen 

precis som du vill 

 

Hörde jag dig nyss? 

Kan du ha sagt, mamma? 

Är det så? 

Hur kan jag...

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-20 22:39



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Vacker och eftertänksam text.
2017-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Det svåra är att klippa bandet.
2017-04-21

  Lena Själsöga Keijser
just så
detta svåra
målar du med din vackra varliga stämma
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP